Инвестирайте в криптовалути с Пакет Stellar

Stellar е марка криптовалута, малката сестра на печелившата за милиарди долари Ripple. Въпреки, че протоколът едва се развива, експертите вече отбелязват, че инвестирането в Stellar може да стане невероятно печелившо в близко бъдеще.

Инвестиране – пътят към независимостта?

Инвестирането може да бъде фантастично хоби, но може да бъде и скъпо, като се има предвид цената на висококачествените финансови съвети и управление. Нашият финансов свят обаче е толкова сложен, че ако някой не се захване сериозно с инвестирането, едва ли ще постигне успех.

Успешното инвестиране често разчита на подхода за „бавно и стабилно“ изграждане на богатство. Въпреки това, много начинаещи инвеститори са нетърпеливи и не разбират, че най-разумният инвестиционен план изисква много работа, преди дори да закупите първите активи. Докато наличието на подробен инвестиционен план не винаги е необходимо, знанията и гъвкавостта са по-важни.

Но как човек може да придобие необходимите знания? Тук са полезни различни курсове и обучения. Въпреки това, някои опции, като лично или онлайн обучение, могат да бъдат скъпи, недостъпни или да отнемат твърде много време. Това повдига въпроса: как да разграничите полезното знание от митовете, поддържани от аматьори в интернет? Отговорът се крие в инвестирането в солиден онлайн курс за обучение, за предпочитане такъв, който обхваща основите на инвестирането в криптовалути. Един такъв онлайн курс е Пакет Stellar, образователен пакет, който включва безплатна криптовалута.

Криптовалутите – модерното злато?

С нарастващата популярност на инвестирането в криптовалути, все повече хора избират тази опция с надеждата за голяма възвращаемост. В резултат на това тези, които иначе биха инвестирали в по-традиционни активи, вместо това се обърнаха към криптовалутите. Това означава, че популярността на криптовалутите е ясен знак за банките и инвестиционните компании, което само по себе си има сериозни последици.

Според SurveyMonkey цели 60 процента от хората, които са инвестирали в криптовалути, казват, че са го направили, защото вярват, че такава инвестиция има дългосрочен потенциал за растеж. Това е може би най-малко рисковата и най-популярната причина да инвестирате в повечето активи. Много хора предпочитат да инвестират в дългосрочен план, защото е по-малко вероятно да претърпят загуби по този начин – особено ако инвестират в нестабилни активи.

Убеждението, че стойността на криптовалутите ще нараства с течение на времето, означава, че всеки неначинаещ инвеститор не трябва да се опитва да планира плановете си перфектно и да купува всеки ден, когато дадена монета губи стойност, и да продава, когато цената й се покачи. Вместо това, дългосрочните инвеститори се надяват, че с течение на времето цената ще се повиши достатъчно, за да могат инвеститорите да бъдат печеливши.

Докато инвеститорите в криптовалута основно избират да купуват монети, защото вярват, че инвестицията им ще се изплати в дългосрочен план, други правят това с надеждата да направят бърза печалба. Всъщност 44% от инвеститорите казват, че купуват криптовалути поради високия им краткосрочен потенциал за растеж. Това може да бъде огромно предизвикателство, тъй като е невъзможно да се предвиди какво ще се случи с цените за една нощ – особено за по-нестабилни активи като цифровите валути.

Поръчайте пакет

Научете се да инвестирате

Stellar – струва ли си?

Stellar се счита за една от най-обещаващите електронни монети. Марката Stellar обхваща както валута, така и платформа за плащане, поради което често се сравнява с Ripple. Неговият основател, Джед Маккейлъб, също е съосновател и на Ripple.

Подобно на Ripple, между другото, Stellar е платежна технология, предназначена да свързва финансови институции и да минимизира разходите и времето, необходимо за изпращане на пари през границите. Stellar обаче бързо се отклони от посоката, която Ripple все още поема. Форкът (разделяне на криптовалутата) в началото на 2014 г. завърши със създаването на новия, ориентиран към бъдещето Stellar Consensus Protocol (SCP).

В момента Stellar управлява децентрализирана мрежа от сървъри и разпределената книга се актуализира на всеки 2 до 5 секунди във всички възли. Най-очевидният фактор, който отличава Stellar от популярните монети, включително Биткойн, е неговият консенсусен протокол. Той не разчита на цяла мрежа от копачи за валидиране на транзакции. Вместо това той използва алгоритъма на Федеративното византийско споразумение (FBA), който позволява по-бърза обработка на транзакциите. Това е така, защото Stellar използва част от кворум (т.е. част от мрежата), за да предава и одобрява транзакции.

Това най-съвременно решение гарантира, че всеки възел в мрежата на Stellar избира отделен набор от „доверени“ възли. Една транзакция се счита за одобрена, когато бъде потвърдена от всички възли в набора. Съкратеният процес прави мрежата Stellar изключително бърза, поддържайки до 1000 мрежови операции в секунда. Като такива, лумените (т.е. виртуалните монети, генерирани от мрежата) се считат за идеални спекулативни активи, тъй като цената им се увеличава с растежа на системата.

Обучение и инвестиране – Пакет Stellar

Криптовалутата Stellar може да бъде придобита като част от популярен пакет за обучение, така нареченият образователен пакет за криптовалута. Всеки от тези комплекти, наречен Пакетът Stellar, съдържа електронни книги, уеб семинари и обучителни материали, предназначени за любители инвеститори, които искат да придобият както теоретични, така и практически знания в областта на инвестициите в криптовалута. Следователно този продукт се предлага с пакет, съдържащ код или карта, която Ви позволява да получите няколко единици Stellar криптовалута безплатно. Това е за насърчаване на хората да отделят време за обучение и знания.

Пакетът Stellar е много популярен избор сред начинаещите – той предлага интересни, иновативни обучителни материали като част от услугата и включва изчерпателен сборник с информация не само за най-новите тенденции в инвестирането на електронни пари, но и за това как да се ориентирате в правилата на пазара.

Поръчайте пакет

Научете се да инвестирате

Пакет Stellar – покупка и получаване

Иновативен начин за даряване на безплатни единици криптовалута Stellar е използването на така наречената Stellar Code Card. След като пакетът бъде избран, специален пакет се изпраща до клиента по сигурен начин чрез куриер с наложен платеж. Пратката може да бъде взета само след като потвърдите самоличността си и платите за целия курс. Това е за защита на чувствителните данни на картата.

Такъв документ съдържа данни за вход и пароли за регистриране на личния профил на клиента във виртуалния портфейл. Производителят отбелязва, че картата трябва да се съхранява на сухо и безопасно място (например в банков сейф), докато събраната криптовалута бъде продадена.

Когато инвеститорът реши да изтегли получената криптовалута Stellar, той или тя може да използва картата с кода. Картодържателят може да види натрупаната в момента криптовалута по всяко време, но е необходима допълнителна проверка за изтеглянето й. Въпреки това, всичко, което картодържателят трябва да направи, е да се свърже с търговеца, да го информира за желанието си да изтегли криптовалутата Stellar и да потвърди собствеността с потребителското си име и парола. Тегленето на единици към избрани адреси на лични портфейли е почти мигновено.

Пакетът Stellar е известен със своите интересни решения и интересни инвестиционни продукти, насочени и към начинаещи. Производителите се фокусират върху обучение, което съчетава теория и практика. При избор на пакета Stellar клиентът получава набор от образователни материали и безплатна криптовалута Stellar като стимул да започне. Това ще му позволи да развие инвестиционните си знания и да започне своята практика като инвеститор с първите си активи. Начинът, по който криптовалутите се съхраняват и теглят, е много сигурен и прост. Наличието на физически носител (карта с код) минимизира възможността за кражба на средства или други случайни събития. Този метод на обучение също е сравнително евтин, тъй като начинаещите инвеститори плащат само за образователните материали и получават криптовалутата Stellar безплатно!

Никога не е късно да започнете да се интересувате от инвестиции! Може да отнеме известно време за учене и практика, но потенциалната възвръщаемост определено си заслужава. С продукти като Пакета Stellar е лесно да започнете с първите си вълнуващи инвестиции в криптовалути.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *